donderdag 25 april 2013

Review Oranjeketting van Pearlicious

Hey lieve meiden!
Wij hebben de Oranjeketting binnengekregen van Pearlicious!
Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, want hij is erg leuk.
Hier een review voor jullie!

  • Hoe ziet het eruit?
Het is een lange ketting tot iets boven je navel. Er zitten vier gekleurde, leren touwtjes aan, natuurlijk in het rood-wit-blauw-oranje, met kraaltjes en pareltjes aan het eind. Dat is leuk, want de kraaltjes en pareltjes zijn allemaal anders. Er zit een knoopje in gedraaid, en helemaal bovenaan zit ook een klein, schattig pareltje. Onderaan hangt een middelgroot, parelmoerkleurig hart. Wat is vastgemaakt aan een van de leren touwtjes. De ketting zat in een glimmend, doorzichtig, oranjekleurig zakje die je met touwtjes aan elke kant kan dichttrekken. Aan een van die touwtjes zit een wit kaartje met pearlicious.nl erop.

  • Onze mening
Wij vinden het een hele mooie leuke ketting. Ik vind vooral de kraaltjes aan het einde leuk omdat ze allemaal verschillend zijn en ze goed bij de ketting passen. Het parelmoerige hart vind ik ook erg mooi. Het is ook leuk dat die touwtjes in de Nederlandse kleuren zijn, omdat de laatste Koninginnendag bijna komt natuurlijk. En dat zakje erbij ziet er ook leuk uit en is toepasselijk. Maar dat cute pareltje bovenaan maakt het toch wel helemaal af.. We komen er net achter dat we dus net alle delen van de ketting leuk vinden.. :)

  • Ook bestellen?
Willen jullie de ketting ook bestellen? Natuurlijk willen jullie dat! Dat kan, klik dat op deze link ---> http://pearlicious.nl/webshop.html#category=category-1 dat ben je er gelijk. De ketting kost 9,95. Voor zo weinig geld, loop je er geweldig bij op Q-day!

Groetjes van de queens of oranje

Emma & Rosaline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten